:::  Familie Piepstra  :::


 

 


 

De familie Piepstra is een jong gezinnetje. Buurman Piepsta heet Boyter, en buurvrouw Piepstra heet Natia. Ze hebben een schattig klein dochtertje.
Zij heet Picolina.Buurman Piepstra loopt vaak over straat in een cowboypak, dat vinden wij wel grappig
, maar ook wel een beetje eng.
B
uurvrouw Natia is een lachebek, als zij eenmaal begint te lachen dan is ze niet meer te stoppen. We waren een keer bij haar en buurvrouw Pijlstra was er ook. Natia is altijd in voor iets dols en wilde een grap uithalen met buurvrouw Pijlstra. Wij moesten helpen iets te bedenken. We bedachten toen met ons drieën dat we een heel dun visdraadje aan de kastlade zouden vastbinden als ze even naar de wc was. Dat deden we dus ook.Toen ze terug kwam en weer was gaan zitten trok Natia stiekem aan het draadje.
kijk nou eens, riep buurvrouw Pijlstra, dat laatje gaat zomaar open. Wil jij het even dicht doen Jacobien, vroeg Natia toen .Ja hoor, zei Jacobien. en deed het laatje dicht. 
En weer ging ineens het laatje open ...Nou zeg, zei buurvrouw Pijlstra, wat is hier aan de hand? Ik weet het niet, zei Natia ..doe jij het nu even dicht Dorien? Ja hoor, zei Dorien.. Toen Natia nog een keer aan het draadje trok deed Picolina het laatje zonder vragen dicht. 

Ze kon haar lachen bijna niet meer inhouden. Buurvrouw Pijlstra snapte er niets van en zei tegen Natia. hoe kan dat nou? ....Natia zei ik weet het niet.... kijk nou, daar gaat hij weer open. Buurvrouw Pijlstra ging staan en liep naar het kastje toe ....Wij konden ons lachen niet meer inhouden, en Natia die gierde het uit en moest toen zo erg lachen dat ze in haar broek plaste ....

 

 

 


www.freakkids.nl