Groot nieuws in de straat, iedereen praat nog maar over één ding. Meneer Barkoe is al heel lang verliefd op Ianda en nu gaan ze trouwen!!!!
Iedereen in de straat vindt het geweldig, is er eindelijk weer eens een heel groot feest. Meneer Barkoe en Ianda kennen elkaar al heel lang. Ianda woont niet bij ons in de straat maar we kennen haar natuurlijk wel. Regelmatig komt ze naar het huis van buurman Barkoe en volgens ons blijft ze dan ook wel eens slapen. Ze is een hele lieve vrouw en wij vinden dat ze precies past bij buurman Barkoe.
We hadden wel verwacht dat ze samen gingen trouwen maar niet dat het al zo snel zou gaan. Buurman Barkoe heeft vertelt dat hij een heel romantisch huwelijksaanzoek heeft gedaan aan Ianda. Ze waren een weekendje weg en toen heeft hij haar in een kasteel gevraagd of ze met hem wil trouwen.
En natuurlijk wil Ianda met buurman Barkoe trouwen. Als je ze samen ziet kun je wel zien dat ze smoorverliefd zijn op elkaar.

Wij verheugen ons heel erg op het bruiloftsfeest want iedereen uit de straat mag komen. Dat is bij ons in de buurt de gewoonte dat we alles samen vieren. We weten nog niet precies de datum wanneer ze gaan trouwen, dat weten we pas als ze de kaarten hebben gestuurd. Maar dat vinden we niet erg, wel weten we dat ze in een
koets naar het gemeentehuis gaan. Oefffffffffff....dat is nog eens super romantisch. We hopen dat het wel mooi weer is die dag.
Toen we vanmorgen bij de bakker waren vertelde deze dat hij een bruidstaart gaat maken voor het bruidspaar. Een hele grote....
Spannend lijkt ons dat als je op je eigen bruiloft de bruidstaart aan mag snijden. Daar zijn ze vast wel al een beetje zenuwachtig voor. Iedereen zit dan natuurlijk naar je te kijken.

We gaan natuurlijk de hele straat versieren die dag en een gedichtje schrijven voor het bruidspaar. Er komt een hele grote tent in de straat te staan en daar vieren ze 's avonds de bruiloft.
We zijn ook heel benieuwd wat ze aan hebben die dag. Wij denken dat Ianda een witte jurk aan heeft want dat staat heel mooi bij haar donkere haar. Buurman Barkoe heeft vast een mooi zwart pak aan, en misschien draagt hij wel een hoed.
Maar dat zien we vanzelf wel op hun trouwdag. Het wordt vast en zeker een heel groot feest en we verheugen ons er nu al heel erg op. Krijgen we zelf ook lekker nieuwe kleuren. Gaaffffffff.....
Wij hoorden van een ander buurvrouw dat Ianda en buurman Barkoe na de bruiloft op huwelijksreis gaan.
Ze gaan vast naar een lekker warm land toe om daar te genieten. En gelijk hebben ze.
En wij, wij...kunnen bijna niet wachten totdat het zover is, wij hebber er super veel zin in.
Als ze weg zijn dan zal het wel een beetje stil zijn in onze straat maar wij gunnen ze het om het er eens lekker van te nemen. Ze hebben het altijd heel druk met hun werk en dan moet je natuurlijk ook wel eens op vakantie. En als je pas getrouwd bent is dat natuurlijk helemaal super. Wij passen wel op hun huis en de katten, laat zij maar lekker genieten.

Einde.


   

www.freakkids.nl